Εγγραφή στην Payoneer

Η Payoneer είναι απλά ο καλύτερος τρόπος για να πληρωθούμε από εταιρίες εξωτερικού. Με την εγγραφή μας, η Payoneer θα μας αποστείλει δωρεάν μέσω ταχυδρομείου μια κάρτα Prepaid Mastercard την οποία θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε για τις αγορές μας σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα η για να κάνουμε ανάληψη μετρητών από οποιοδήποτε ATM στον πλανήτη χωρίς φυσικά το όριο των 420€ ανά βδομάδα. Τα χρήματά μας θα βρίσκονται στην First Century Bank της Αμερικής με αποτέλεσμα να παρακάμπτονται οι οποιοιδήποτε περιορισμοί των capital controls. Η μόνη περίπτωση που τα χρήματα μας θα βρεθούν πίσω από τα capital controls είναι εάν κάνουμε ανάληψη σε Ελληνική τράπεζα. (Κάτι που σαφώς δεν προτείνεται και δεν είναι απαραίτητο). Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε:

Απαιτήσεις:

  1. Να είμαστε άνω των 18.
  2. Να έχουμε έναν λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα και να γνωρίζουμε το IBAN και το SWIFT CODE. (Μόνο για την εγγραφή)

Βήμα 1ο

Κάντε κλικ εδώ και έπειτα πατήστε στο Sign Up & Earn $25. Όπως βλέπετε η Payoneer θα σας δώσει μπόνους $25 μόλις βγάλετε τα πρώτα σας $100 ως νέος πελάτης της.

payoneer1

Βήμα 2ο 

Επιλέξτε ιδιώτης και συμπληρώστε όνομα, επίθετο, διεύθυνση email και ημερομηνία γέννησης. Τα στοιχεία σας πρέπει να είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες και όπως ακριβώς εμφανίζονται στην ταυτότητά σας. Σιγουρευτείτε επίσης ότι έχετε πρόσβαση στην διεύθυνση email που θα δηλώσετε.

payoneer2

Βήμα 3ο

Συμπληρώστε Χώρα, πόλη, οδό, ταχυδρομικό κώδικα και ένα τηλέφωνο σας. (Κατά προτίμηση κινητό)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην κάνετε την εξυπνάδα και δηλώσετε τυχαία οδό καθώς δεν θα μπορέσετε να παραλάβετε την κάρτα με την οποία θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα χρήματά σας.

payoneer3

Βήμα 4ο

Εισάγετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης και πληκτρολογήστε την ερώτηση ασφαλείας

payoneer4

Βήμα 5ο

Συμπληρώνετε το όνομα της τράπεζας, όνομα κατόχου λογαριασμού, έπειτα το SWIFT/BIC και τέλος το IBAN. Αν δεν τα γνωρίζετε επισκεφθείτε ένα υποκατάστημα της τράπεζάς σας. Έπειτα τσεκάρετε τα 2 κουτάκια από κάτω. Τέλος πατάτε υποβολή.

payoneer5

Βήμα 6ο

Επισκεφθείτε την διεύθυνση https://myaccount.payoneer.com/ και κάντε Login χρησιμοποιώντας την διεύθυνση email σας και τον κωδικό σας. Εάν σας εμφανίσει κάποιο σφάλμα τότε ελέγξτε το email σας, ενδεχομένως να πρέπει να κλικάρετε σε ένα λινκ που θα σας δώσουν ώστε να επιβεβαιωθεί ότι είστε κάτοχος της συγκεκριμένης διεύθυνσης email.

Βήμα 7ο

Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας κάπου προς τα πάνω πρέπει να πατήσετε σε μια επιλογή που γράφει «παραγγείλετε την κάρτα σας» ή κάτι παρόμοιο. Μετά ακολουθήσετε τα βήματα συμπληρώνοντας διεύθυνση και αριθμό ταυτότητας εάν χρειαστεί. Ενδεχομένως να σας ζητηθεί φωτογραφία της ταυτότητας σας για επιβεβαίωση. Όταν τελειώσετε θα δείτε την αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης της κάρτας σας. Δυστυχώς εδώ δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες γιατί έχω ήδη παραλάβει την δική μου κάρτα.

Ελπίζω να σας βοήθησα με την εγγραφή σας στην Payoneer. Αν παρ’ όλα αυτά έχετε κάποια απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή να αφήσετε κάποιο σχόλιο από κάτω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *